Leer hoe je een case sluit in FinView met deze handige handleiding. Volg de onderstaande stappen om zaken efficiënt af te sluiten en je workflow te stroomlijnen.

1. Zoek naar jouw case

Zoek naar het hoesje dat je moet sluiten. Gebruik naam, zaaknummer, factuurnummer, e-mailadres of telefoonnummer om aan de slag te gaan.

Search for your case

2. Voer de naam in

Voor dit voorbeeld zoeken we naar Osborne Jefferson

Enter the name

3. Klik op het resultaat

Klik in het zoekresultaat op het rechter hoofdlettertje.

Click on the result

4. Selecteer de case

Selecteer in de openstaande dossiers de case die je wilt sluiten. U kunt uw muis gebruiken om de muisaanwijzer over de hoes te bewegen, die oranje wordt gemarkeerd.

Select the case

5. Toegang tot de opties voor de status van de zaak

In dat geval moet u op de 3 puntjes in het statusvak van de zaak klikken.

Access the case status options

6. Selecteer „" Casus sluiten "”.”

Selecteer Case sluiten in de keuzelijst.

Select 'Close case'

7. Voer een afsluitende beschrijving in

Voer in het vak „Bericht” een uitgebreide reden in voor het sluiten van de case. Dit detail is cruciaal voor de tracering in het activiteitenlogboek.

Enter a closing description

8. Klik op de keuzelijst

Klik op de keuzelijst, dan krijg je een aantal verschillende opties om uit te kiezen.

Click on the drop down list

9. Selecteer je redencode

Voor dit voorbeeld hebben we gekozen voor andere.

Select your reason code

10. Klik op „Ja, case sluiten”

Klik op de knop „Ja, case sluiten”. De zaak is nu gesloten.

Click 'Yes, close case'

In deze handleiding werden de stappen behandeld om een zaak succesvol af te sluiten in FinView. Van het zoeken naar debiteuren tot het invullen van relevante informatie en het bevestigen van de sluiting van de zaak, u kunt uw zaken effectief beheren.