Een dossiernummer is een unieke identificatiecode die FinView aan elke zaak binnen het systeem toekent. Deze unieke identificatiecode is cruciaal voor efficiënt casemanagement, tracking en oplossing.

Wat is een dossiernummer?

Een dossiernummer in FinView dient als een onderscheidende tag voor elk individueel geval. Net als een vingerafdruk is elk dossiernummer uniek, waardoor elke zaak afzonderlijk kan worden gevolgd en beheerd, ongeacht eventuele overeenkomsten met andere dossiers. Deze identifier wordt automatisch gegenereerd wanneer een nieuwe case wordt aangemaakt in FinView en blijft bij de case gedurende de hele levenscyclus binnen het systeem.

Waar vind ik het dossiernummer?

Het dossiernummer vind je op de volgende locaties:

• Overzichtspagina van Case Owner: Op de overzichtspagina van de hoofdinspecteur wordt bij elk item voor een dossier, of het nu open of gesloten is, het dossiernummer aan de linkerkant van het item weergegeven.
  • In een koffer: Als u zich in een specifieke zaak bevindt, kunt u het dossiernummer vinden onder de sectie 'Financiële inzichten' van het tabblad 'Activiteiten'.
  • Venster voor taaknavigatie: Als een taak aan een dossier is gekoppeld, bevindt het dossiernummer zich onder de naam van de eigenaar van de zaak, in het taaknavigatievenster. Hier zie je het dossiernummer naast een klein ticketpictogram, waarmee wordt aangegeven dat de taak gekoppeld is aan dat specifieke dossier.

Waarom is het dossiernummer belangrijk?

Het dossiernummer is een onmisbaar hulpmiddel voor effectief casemanagement binnen FinView. Het stelt gebruikers in staat om snel een specifiek geval te identificeren en te lokaliseren onder mogelijk duizenden, en vergemakkelijkt het volgen van de voortgang van de zaak, van initiatie tot oplossing. Het dossiernummer is ook essentieel voor het koppelen van taken aan dossiers, zodat alle acties en updates met betrekking tot een dossier nauwkeurig worden geregistreerd en gemakkelijk toegankelijk zijn.

Onthoud dat het dossiernummer uw sleutel is tot efficiënt en nauwkeurig casemanagement in FinView.