Het beheren van uw klantenportefeuilles in FinView is eenvoudig en efficiënt. Een belangrijke stap in het proces is het activeren van een portfolio, wat u in een paar eenvoudige stappen kunt doen:

Stap 1: Navigeer naar portefeuilles Ga eerst naar de sectie 'Portfolio's' in je klantenaccount.

Stap 2: Selecteer het portfolio Selecteer in de lijst met portefeuilles de portefeuille die u wilt activeren door op de naam ervan te klikken.

Stap 3: Activering inschakelen Zoek op de portfoliopagina de activeringsknop aan de rechterkant. Klik op de schakelaar om de activering te starten.

Stap 4: Activering bevestigen Er verschijnt een bevestigingsprompt. Klik op de knop „Ja, activeer portfolio” om je actie te bevestigen.

En daar heb je het! Uw geselecteerde portfolio is nu geactiveerd in FinView, klaar om beheerd en bewerkt te worden volgens uw incassostrategieën. Vergeet niet om je portfolio-instellingen zo nodig te controleren en bij te werken om optimale prestaties van de collecties te garanderen.