Om een gebruiker toegang te geven tot het FinView-platform, begint het proces met het aanmaken van het gebruikersaccount door de beheerder. Hierna wordt een e-mail naar de gebruiker gestuurd om zijn e-mailadres te verifiëren en de instellingen voor tweefactorauthenticatie te initialiseren. Na het voltooien van alle noodzakelijke stappen door de gebruiker, wordt zijn account op het FinView-platform officieel geactiveerd.

1. Ontvang een e-mail voor het instellen van een account: Zodra een beheerder uw gebruikersaccount heeft ingesteld, ontvangt u een e-mail. Deze e-mail bevat een link om je e-mailadres te bevestigen.
  2. Bevestig je e-mailadres: Open de e-mail en klik op de knop of link „E-mail bevestigen”. Dit zal u doorverwijzen naar de FinView-gebruikerspagina.
  3. Stel je wachtwoord in: Op de FinView-gebruikerspagina wordt u gevraagd een uniek wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat je wachtwoord hoofdletters en kleine letters, cijfers en speciale tekens bevat voor extra veiligheid. Nadat u uw wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op de knop „Uw wachtwoord instellen”.
  4. Meld je aan bij je account: Nadat u uw wachtwoord hebt ingesteld, wordt u teruggestuurd naar de inlogpagina. Hier moet je je e-mailadres en het wachtwoord invoeren dat je zojuist hebt ingesteld. Klik op de knop „Inloggen” om verder te gaan.
  5. Activeer tweefactorauthenticatie: Voor extra beveiliging moet u tweefactorauthenticatie activeren. Dit houdt meestal in dat u uw account koppelt aan een mobiel apparaat dat elke keer dat u inlogt een unieke code ontvangt. Volg de instructies om deze functie te activeren - LINKEN
  6. Activering voltooien: Na al deze stappen is uw gebruikersaccount op het FinView-platform actief en aangemeld.

Vergeet niet dat u uw inloggegevens altijd veilig bewaart en dat u uitlogt wanneer u klaar bent met het gebruik van het platform, vooral als u een gedeelde computer gebruikt. Veel plezier met FinView!

Een stapsgewijze handleiding met afbeeldingen vind je hieronder.

• Ontvang een e-mail voor het instellen van een account: Zodra een beheerder uw gebruikersaccount heeft ingesteld, ontvangt u een e-mail. Deze e-mail bevat een link om je e-mailadres te bevestigen.
  • Bevestig je e-mailadres: Open de e-mail en klik op de knop of link „E-mail bevestigen”. Dit zal u doorverwijzen naar de FinView-gebruikerspagina.
  • Stel je wachtwoord in: Op de FinView-gebruikerspagina wordt u gevraagd een uniek wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat je wachtwoord hoofdletters en kleine letters, cijfers en speciale tekens bevat voor extra veiligheid. Nadat u uw wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op de knop „Uw wachtwoord instellen”.
undefined
  • Meld je aan bij je account: Nadat u uw wachtwoord hebt ingesteld, wordt u teruggestuurd naar de inlogpagina. Hier moet je je e-mailadres en het wachtwoord invoeren dat je zojuist hebt ingesteld. Klik op de knop „Inloggen” om verder te gaan.
undefined
  • Activeer tweefactorauthenticatie: Voor extra beveiliging moet u tweefactorauthenticatie activeren. Dit houdt meestal in dat u uw account koppelt aan een mobiel apparaat dat elke keer dat u inlogt een unieke code ontvangt. Volg de instructies om deze functie te activeren - LINKEN
  • Activering voltooien: Na al deze stappen is uw gebruikersaccount op het FinView-platform actief en aangemeld.