Leer hoe je een case in FinView weer rent kunt geven met deze eenvoudige handleiding. Volg de onderstaande stappen om snel en efficiënt rente toe te voegen aan elk dossier.

1. Selecteer je hoesje

Selecteer in de openstaande cases de case die je nodig hebt.

Select your case

2. Klik op de 3 puntjes

Direct onder het vak Casestatus vindt u het paneel met financiële inzichten. Dit panel legt de financiële componenten van dat specifieke geval uit. De 3 puntjes boven de bedragen bieden een aantal opties die u zullen helpen om de financiële elementen te wijzigen. Klik op de 3 puntjes.

Click on the 3 dots

3. Klik op „Interesse toevoegen”

Selecteer „" Interesse toevoegen "” in de keuzelijst”

Click 'Add interest'

4. Bevestig door op 'Ja' te klikken

Klik op de bevestigingsknop met het label „Ja”. FinView zal nu de rente toevoegen die wordt weergegeven in het overzicht van financiële componenten. Er wordt ook een record van deze activiteit toegevoegd aan het activiteitenvenster, zodat u een overzicht hebt van deze wijziging om auditredenen.

Confirm by clicking 'Yes'

5. Bekijk de financiële componenten

U kunt nu zien dat de kosten zijn opgeteld en dat de totale schuldwaarde opnieuw is berekend.

Review the financial components

In deze handleiding heb je geleerd hoe je in Finview weer interesse kunt toevoegen aan een case. Door de bijgeleverde instructies te volgen, kunt u eenvoudig de case selecteren, interesse toevoegen en de actie bevestigen met slechts een paar klikken.