Leer hoe je een taak afsluit in FinView met deze stapsgewijze handleiding. Volg de onderstaande instructies om het proces eenvoudig te voltooien en een efficiënt taakbeheer te garanderen.

1. Navigeer naar de taakdesk

Klik in het hoofdmenu op Taken.

Navigate to the task desk

2. Selecteer de openstaande taak die je wilt sluiten

Ongeacht of de taak aan u is toegewezen of niet, selecteer de taak die u wilt sluiten. Onthoud dat alleen openstaande taken kunnen worden gesloten.

Select the open task you want to close

3. Navigeer naar de taakstatus

Navigeer naar de statusopties van de case, rechtsonder in het berichtvenster.

Navigate to task status

4. Selecteer je status

FinView heeft twee gesloten opties: succes of mislukking. Kies het ticket dat je wilt, maar vergeet niet dat je een ticket niet opnieuw kunt openen, dus wees voorzichtig met het selecteren van het juiste ticket. Zodra u de optie gesloten hebt geselecteerd, wordt de taak automatisch gesloten.

Select your status

Deze handleiding bevat stapsgewijze instructies voor het afsluiten van een taak in FinView. Door deze instructies te volgen, kunt u eenvoudig door de toepassing navigeren en uw taken effectief beheren.