Welkom bij deze handleiding over hoe je een case opent in FinView. Er zijn gevallen waarin een eerder gesloten dossier opnieuw moet worden geopend, hetzij voor aanvullende acties, nieuwe informatie, of om een fout te corrigeren. Volg de onderstaande instructies om eenvoudig door de applicatie te navigeren en eenvoudig een case te openen.

1. Klik op „Zoek naar debiteuren/dossiers/facturen/zaaknummers”

Klik op de knop „Zoek naar debiteuren/dossiers/facturen/zaaknummers”.

Click 'Search for debtors / cases / invoices / case numbers'

2. Voer de gegevens in

Voor dit voorbeeld zoeken we naar Osborne Jefferson

Enter the details

3. Klik op het resultaat

Klik in het zoekresultaat op het rechter hoofdlettertje.

Click on the result

4. Selecteer de case

Selecteer in het gedeelte Gesloten dossiers de case die je wilt openen. U kunt uw muis gebruiken om de muisaanwijzer over de hoes te bewegen, die oranje wordt gemarkeerd.

Select the case

5. Toegang tot de opties voor de status van de zaak

In dat geval moet u op de 3 puntjes in het statusvak van de zaak klikken.

Access the case status options

6. Klik op „Hoesje openen”

Selecteer de optie Open case in de keuzelijst.

Click 'Open case'

7. Geef een reden waarom je de case opent

Voer in het vak „Bericht” een uitgebreide reden in voor het opnieuw openen van de case. Dit detail is cruciaal voor de tracering in het activiteitenlogboek.

Provide a reason why you are opening the case

8. Kies ervoor om de hoofdworkflow te starten

Als u de hoofdworkflow wilt activeren bij het openen van de case, klikt u op het selectievakje Hoofdworkflow starten. Hierdoor wordt de hoofdworkflow automatisch geactiveerd wanneer de case opnieuw wordt geopend.

Choose to kick off the main workflow

9. Klik op „Ja, case openen”

Klik op de knop „Ja, case openen”.

Click 'Yes, open case'

In deze handleiding hebben we het stapsgewijze proces van het openen van een case in FinView behandeld. Van het zoeken naar debiteuren tot het invullen van dossiergegevens en tot slot het bevestigen van de opening van de zaak, u beschikt nu over de kennis om deze functie efficiënt te gebruiken in de applicatie.