Hoe je de status van een dossier instelt op „Documenten die nodig zijn van de klant”

Leestijd
laatste update:
April 30, 2024

Soms moet u voor een specifiek geval documenten aanvragen bij de klant. In FinView hebben we een status waarmee u kunt zien dat dit verzoek is gedaan. Volg deze eenvoudige stappen om de status van de zaak bij te werken en de benodigde documenten van de klant bij te houden.

1. Navigeer naar de zoekbalk op de homepagina.

Vanaf de homepagina kun je naar je case zoeken. U kunt de naam, het zaaknummer, het factuurnummer, het e-mailadres of het telefoonnummer van de debiteur gebruiken om aan de slag te gaan.

Navigate to the search bar on the homepage.

2. Zoek naar de case

Voor dit voorbeeld zijn we op zoek naar Osborne Jefferson.

Search for the case

3. Klik op het resultaat

Klik in het zoekresultaat op het rechter hoofdlettertje.

Click on the result

4. Selecteer de case

Selecteer in de openstaande cases de case die je nodig hebt. U kunt uw muis gebruiken om de muisaanwijzer over de hoes te bewegen, die oranje wordt gemarkeerd

Select the case

5. Vink het vakje voor de benodigde documenten aan

Klik in het vak Casestatus op het selectievakje dat aangeeft dat de documenten vereist zijn. FinView zal nu een vinkje toevoegen aan het vakje om aan te geven dat u de documenten hebt aangevraagd.

Select the documents needed check box

Houd er rekening mee dat het volgen van dit proces niet betekent dat FinView automatisch de documenten van uw klant opvraagt. Je moet in de case nog steeds naar de communicatie-inbox navigeren en dit handmatig aanvragen via een e-mail.