Welkom bij de handleiding voor het bekijken van de details van een betalingsplan in een incassozaak. Er zijn twee manieren: volg de onderstaande instructies om eenvoudig toegang te krijgen tot de gegevens van het betalingsplan en deze te bekijken.

1. Toegang tot de case

Selecteer in de openstaande cases de case die je nodig hebt. Om te zien of een dossier deel uitmaakt van een betalingsplan, vink het vakje met de status van de zaak aan de rechterkant aan. Ik benadruk dit voor je. Om de hoofdletter in te voeren, beweegt u met uw muis over de rij met de hoofdletters. Deze moet oranje worden gemarkeerd. Klik om in te voeren.

Access the case

2. Ga naar het tabblad Financiën

Bij het invoeren van de case kom je terecht op de hoofdoverzichtspagina. De eerste manier om de details van het betalingsplan te zien, is door op de optie 'Financiën' in de navigatiebalk te klikken.

Go to the Finances tab

3. Selecteer Alle betalingsplannen in het zijmenu

Selecteer 'Alle betaalplannen' in de menubalk aan de zijkant. De lijst met alle betalingsplannen, zowel actief als inactief, verschijnt in het rechtervenster.

Select All payment plans from the side menu

4. Kies het juiste betalingsplan

Kies het actieve betalingsplan, dit staat meestal bovenaan als er veel inactieve abonnementen in de lijst staan.

Choose the right payment plan

5. Het actieve betalingsplan

Het actieve betalingsplan is nu zichtbaar. Er is ook een snelle manier om dit abonnement met één klik te bekijken. Navigeer terug naar de overzichtspagina via het navigatiepaneel.

The active payment plan

6. Klik op „Abonnement bekijken” in het gedeelte Inzichten

Klik op de hoofdoverzichtspagina op de link 'Plan bekijken'. Dit bevindt zich onder het nummer Resterende termijnen in de sectie Insights. Dit is een snelle link die u rechtstreeks naar het actieve betalingsplan brengt voor dit geval.

Click 'View plan' in the Insights section

Dat is het. Ter herinnering: er zijn twee manieren om naar de details van het actieve betalingsplan te navigeren. Via de snelle link op de hoofdoverzichtspagina, of via de navigatiebalk en op weg naar de pagina Financiën.