In FinView dient een „Business Entity” als een uitgebreide digitale weergave van uw organisatie, die de toon en parameters bepaalt voor de manier waarop u omgaat met en communiceert met casehouders of uw klanten. Het is een wereldwijd gedefinieerde setting, die fungeert als een mastersjabloon dat verschillende belangrijke aspecten van uw bedrijfsidentiteit en operationele voorkeuren vastlegt.

Deze aspecten omvatten fundamentele informatie zoals de naam, het registratienummer en het adres van het bedrijf, maar ook meer specifieke instellingen, zoals:

• Bankgegevens: Hier voeg je je bankgegevens toe voor het ontvangen van betalingen.
  • Betalingsprovider: U kunt de betalingsprovider van uw keuze selecteren, die voor alle transacties wordt gebruikt.
  • Software voor callcenters: Hier kiest u de specifieke callcentersoftware die u voor uw bedrijf gaat gebruiken.
  • Rentetarieven uitstellen: Deze kunnen per land worden gedefinieerd, zodat u tarieven kunt aanpassen aan verschillende regio's.
  • Bedrijfslogo: U kunt uw bedrijfslogo toevoegen, wat gewoon een URL van uw website is.
  • Daarnaast bevat de bedrijfsentiteit standaardinstellingen voor e-mails, zoals de informatie van de afzender en de antwoordadressen, de voorkeuren voor de opmaak van facturen, voetteksten van e-mails (zoals uw afmeldingen of disclaimers) en de structuur van algemene communicatiesjablonen.

Het opzetten van een bedrijfsentiteit in FinView vereenvoudigt het installatieproces van de klant. In plaats van deze gegevens afzonderlijk in te voeren, kunt u de vooraf gedefinieerde bedrijfsentiteit selecteren. Met deze actie worden automatisch alle bijbehorende instellingen toegepast, waardoor de consistentie tussen interacties wordt bevorderd en uw communicatieprocessen worden gestroomlijnd.

De oprichting van uw bedrijfsentiteit gebeurt op mondiaal niveau

• Blader in de menubalk aan de zijkant naar Instellingen en klik bedrijfsentiteiten
  • Om een nieuwe bedrijfsentiteit aan te maken, druk op de oranje knop”Maak een nieuwe
  • Vul de gegevens in, klik redden en dan activeren uw bedrijfsentiteit.