FinView biedt plaats aan drie verschillende gebruikersrechten van klanten die aan een klantaccount kunnen worden toegewezen.

1. Commerciële contactpersoon: Dit is de primaire contactpersoon die verantwoordelijk is voor de commerciële overeenkomst met u. Ze hebben toegang tot het platform en zijn de primaire ontvanger van uw facturen.
  2. Operationeel contact: Doorgaans ontvangt deze gebruiker geautomatiseerde communicatie uit dossiers of workflows.
  3. Medewerkers: Het kan voorkomen dat andere medewerkers van uw klant aan het account moeten worden toegevoegd. Deze gebruikers hebben toegang tot het platform en zijn vaak gekoppeld aan een portfolio (of meerdere portefeuilles). Ze kunnen berichten ontvangen via de inbox in het dossier.

Houd er rekening mee dat één aanspreekpunt zowel als operationeel als commercieel contact kan dienen.

Zo voeg je een nieuw contact toe:

1. Navigeer naar de 'Neem contact op'tabblad. Als je je klant voor de eerste keer instelt, word je automatisch doorgestuurd naar dit tabblad nadat je de bedrijfsinformatie hebt ingevuld.
  2. Klik op 'Medewerker toevoegen'in de rechterhoek.
  3. Kies 'Nieuwe medewerker aanmaken'.
  4. Vul de primaire gegevens van de contactpersoon in, zoals voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer. Vergeet niet het juiste land te selecteren voor de landcode.
  5. Definieer de gebruikersrechten van de contactpersoon. Als de gebruiker een werknemer is, selecteer dan 'nee' voor commercieel en operationeel.
  6. Bepaal of de gebruiker toegang moet hebben tot FinView.
  7. Klik op 'redden'.

Na het aanmaken ontvangt de contactpersoon een e-mail van FinView waarin hij wordt uitgenodigd om toegang te krijgen tot zijn account. Raadpleeg voor meer hulp onze artikelen over het beheren van uw FinView-account hier.

Als je een klantgebruiker wilt koppelen die al toegang heeft tot FinView, volg dan deze stappen:

1. Navigeer naar de 'Neem contact op'tabblad. Als je je klant voor de eerste keer instelt, word je automatisch doorgestuurd naar dit tabblad nadat je de bedrijfsinformatie hebt ingevuld.
  2. Klik op 'Medewerker toevoegen'in de rechterhoek.
  3. Kies 'Selecteer een bestaande medewerker'.
  4. Selecteer de gebruiker in de keuzelijst of begin met het typen van de naam.
  5. Als de gebruiker een commerciële of operationele contactpersoon is, schakel dan naar 'ja'. Zo niet, laat het dan aan 'neen'.
  6. Klik op 'kiezen'.

Effectief beheer van gebruikersrechten zorgt voor naadloze communicatie en soepele operationele processen op het FinView-platform.