Nadat u een workflow hebt toegevoegd aan uw klantenaccount in FinView, moet u deze activeren om deze in werking te kunnen stellen. Hier is een stapsgewijze handleiding om dit te doen:

Stap 1: toegang tot de workflow

Navigeer naar je workflowlijst binnen de instellingen van je klantaccount. Hier zie je de workflow die je zojuist hebt toegevoegd. Klik op de 'oog'icoon om de workflow-instellingen in te voeren.

undefined

Stap 2: Workflow-instellingen bewerken

Lokaliseer de 'versnelling'icoon in de linkerbovenhoek van de pagina met workflow-instellingen en klik erop. Dit opent de 'Workflow bewerken'instellingen.

undefined

Stap 3: De status van de workflow wijzigen

In de instellingen voor 'Workflow bewerken' ziet u een veld met het label 'Status'. Klik op dit veld en wijzig de status van 'Concept' naar 'Live'. Zodra u deze wijziging hebt aangebracht, klikt u op 'Opslaan'.

undefined

Stap 4: Ga terug naar de workflowlijst

Nadat u uw wijzigingen hebt opgeslagen, klikt u op 'Annuleer'om de instellingen voor 'Workflow bewerken' te verlaten en terug te keren naar je workflowlijst.

Stap 5: De activering voltooien

Om het activeringsproces te voltooien, gaat u naar de 'Link'icoon (afgebeeld als een kettingschakel) in de rij van de workflow die je wilt activeren. Klik op dit icoon en er verschijnt een pop-up. Klik in deze pop-up op de knop met de tekst 'Ja, stel de workflow in'.

undefined
undefined

Met deze stappen is je workflow nu live en geactiveerd. Om de activering te verifiëren, zoekt u naar de workflowtag die onder de naam van de workflow in uw workflowlijst wordt weergegeven. Deze tag geeft aan dat de workflow actief is en klaar is voor gebruik in uw klantenaccount.