Het toevoegen van profiellinks op sociale media, zoals Facebook of LinkedIn, aan het dossier van de eigenaar van een dossier in FinView is een eenvoudig proces. Hier is een stapsgewijze handleiding om dit te doen:

1, navigeer naar het dossier van de eigenaar van de zaak:

• Begin door in te loggen op uw FinView-account.
  • Zoek het specifieke dossier van de eigenaar van de zaak dat u wilt bijwerken. Indien nodig kunt u de zoekfunctie gebruiken.

2, Ga naar de sectie online profiel (en):

• Als u eenmaal in het dossier van de eigenaar van de zaak bent, klikt u op het 'wereldbol'-pictogram in de rechterbovenhoek.

3, Voeg een nieuw online profiel toe

• Scroll in het pop-upvenster naar beneden waar je de optie 'Online profiel toevoegen' vindt. Als er al meerdere profielen in de lijst staan, moet u mogelijk naar beneden scrollen om deze optie te zien.
  • FinView heeft momenteel 3 online profielen die je kunt toevoegen, Facebook, LinkedIn maar ook een algemene website-URL.

4, Selecteer het profieltype:

• Kies welke link je wilt toevoegen:

5, voeg aanvullende informatie toe

• Het wordt aanbevolen dat de aanvullende informatie de profielnaam is

5, Sla de nieuwe informatie op:

• Nadat u de nieuwe informatie hebt ingevoerd, klikt u op 'Toevoegen' om de nieuwe contactgegevens op te slaan in het dossier van de eigenaar van de zaak.

Als u wilt dat deze nieuwe informatie de primaire contactpersoon is, kunt u een apart artikel volgen over hoe u een contactpersoon als primaire contactpersoon kunt toewijzen in het dossier van de eigenaar van een zaak - Link