Het toewijzen van taken aan gebruikers in FinView's TaskDesk is eenvoudig en helpt ervoor te zorgen dat uw team hun werklast efficiënt beheert. Hier is een stapsgewijze handleiding om dit te doen:

1. Selecteer de taak

Selecteer op de taakbalie het ticket dat je opnieuw wilt toewijzen.

Select the task

2. Klik hier

Eenmaal in het ticket navigeer je naar het gedeelte 'Toegewezen aan' in het linkerpaneel. Klik op het potloodpictogram naast de naam.

Click here

3. Navigeer naar de gebruikerslijst

Er verschijnt een nieuw venster waarin u de eigenaar van de taak kunt wijzigen. Klik op de gebruiker en er verschijnt een keuzelijst. U kunt de naam van de gebruiker invoeren of door de lijst bladeren.

Navigate to the user list

4. Selecteer de nieuwe gebruiker

Selecteer de gebruiker aan wie je de taak wilt toewijzen. Voor dit voorbeeld hebben we Leroy Routes gebruikt

Select the new user

5. Controleer de nieuwe eigenaar van het ticket

Zodra u de naam hebt geselecteerd, wordt de taak automatisch toegewezen aan de nieuwe gebruiker. Als u een fout maakt, kunt u deze procedure ook herhalen.

Check the new ticket owner

Deze handleiding behandelde de stappen om een ticket toe te wijzen aan een andere gebruiker in FinView. Door deze instructies te volgen, kun je eenvoudig het eigendom van je ticket overdragen en je ticketbeheerproces stroomlijnen.