Welkom bij deze handleiding over het wijzigen van de deadline voor een taak met FinView. Volg deze eenvoudige instructies om de deadline van de taak aan te passen en ervoor te zorgen dat alles op schema blijft.

1. Klik om de taak te openen

Selecteer op de taakbalie het ticket dat je wilt openen.

Click to open the task

2. Klik op de uiterste datum

Klik op de einddatum in het linkerpaneel van de taak.

Click on the deadline date

3. Klik op het datumveld

Klik in het venster voor het bewerken van de taak op de deadline. Je kunt de nieuwe deadline handmatig invoeren. Of u kunt op het pictogram klikken om de agenda te openen.

Click on the date field

4. Kies je datum

Selecteer de nieuwe datum van de taak.

Select your date

5. Klik op „Opslaan”

Klik op opslaan om te bevestigen.

Click 'Save'

Dat is alles!. Je kunt nu de einddatum van de taak wijzigen. Als je een fout hebt gemaakt, kun je dit proces gewoon opnieuw doorlopen.