Het wijzigen van de primaire contactstatus voor een dossier in FinView is een eenvoudig proces. Deze beknopte handleiding helpt u het primaire contactpunt voor een debiteur op de hoogte te houden, zodat uw communicatie naar het meest relevante en effectieve kanaal wordt geleid.

undefined

Stappen om de status van de primaire contactpersoon te wijzigen:

1, Navigeer naar het dossier:

• Meld u aan bij uw FinView-account.
  • Zoek en open het specifieke dossier dat u wilt bijwerken. Gebruik indien nodig de zoekfunctie om de zaak snel te vinden.

2, Selecteer het contactpunt dat u wilt wijzigen:

• Klik in het dossier op het contactpunt dat u wilt wijzigen. Dit kan e-mail, telefoon, fysiek adres, enz. zijn.
  • Er verschijnt een pop-upvenster met alle contactgegevens van dat type die aan de case zijn gekoppeld.

3, Maak een primaire contactpersoon:

• Zoek de contactgegevens die u als primair wilt instellen. Als u bijvoorbeeld het primaire e-mailadres wijzigt, zoek dan het e-mailadres dat u wilt opgeven.
  • Klik op de oranje link met het label „Primair e-mailadres aanmaken” (of een vergelijkbaar commando voor telefoonnummers, adressen, enz.).

4, Verifieer de wijziging:

• Na het klikken zal FinView dit contactgegevens bijwerken als het nieuwe primaire element voor de case.
  • Sluit het pop-upvenster en bekijk de contactkaart. U zou nu de bijgewerkte contactgegevens moeten zien die als primair zijn gemarkeerd.

Conclusie: Door een primair contactpunt in FinView in te stellen, kunt u ervoor zorgen dat uw communicatie-inspanningen gericht en effectief zijn. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u eenvoudig de primaire contactgegevens voor uw dossiers beheren en bijwerken, waarbij u zich aanpast aan wijzigingen en voorkeuren in de contactgegevens van debiteuren.