Het effectief beheren van tickets is cruciaal voor een soepele communicatie en de voortgang van de dossiers in FinView. Dit artikel helpt je om gemakkelijk je tickets te vinden op het platform. Je kunt op twee manieren aan je tickets komen.

1. Klik op 'Taken' in het hoofdmenu

Klik in het hoofdmenu op de optie Taken.

Click on 'Tasks' in the main menu

2. Bekijk je openstaande taken

Je wordt nu doorgestuurd naar het hoofdvenster waarin alle tickets en taken worden weergegeven. U zult zien, dat u zich automatisch in het gebied van de tickets bevindt die aan u zijn toegewezen.

See your open tasks

3. Bekijk 'Alle taken'

Als je alle tickets wilt bekijken, klik dan op 'Alle taken' bovenaan het zijmenu.

View 'All Tasks'

4. Klik op Home

Het is ook mogelijk om taken in een case te bekijken. Om dit te doen, moet je naar je case zoeken, te beginnen op de startpagina.

Click on Home

5. Voer je zoekgegevens in

Voer de gegevens van de zaak in, zoals naam, e-mailadres of dossiernummer. Voor dit voorbeeld gebruiken we Osborne Jefferson.

Enter your search details

6. Kies het juiste resultaat

Selecteer uit de resultaten het juiste resultaat.

Choose the right result

7. Selecteer je hoesje

Klik in het debiteurenoverzicht op het juiste dossier om dit te openen.

Select your case

8. Klik hier

Eenmaal in het dossier kunt u naar de taakdesk navigeren door op taken in de navigatiebalk te klikken.

Click here

9. Bekijk al je cases

De taakbalk in de case toont alleen de taken die verband houden met dat specifieke geval. Het heeft dezelfde navigatieopties als het hoofdbureau.

View all your cases

Onthoud dat het niet uitmaakt hoe u uw taken of tickets wilt lokaliseren, het efficiënt beheren ervan een cruciaal onderdeel is voor een soepele werking binnen FinView. Maak uzelf vertrouwd met beide methoden om ervoor te zorgen dat geen enkele taak of communicatie ongeadresseerd blijft.