1. Navigeer naar het FinView hoofdaanmeldingspagina.
  2. Klik op de”Wachtwoord vergeten„optie.
  3. Voer het e-mailadres in dat aan uw account is gekoppeld en klik op”Link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord aanvragen„.
  4. Controleer je e-mail voor een bericht van FinView en klik op de knop”Je wachtwoord opnieuw instellen„link verstrekt. Als de link niet klikbaar is, kopieer en plak de URL dan in je webbrowser.
  5. Je wordt teruggestuurd naar FinView waar je je nieuwe wachtwoord kunt instellen. Bevestig je nieuwe wachtwoord en klik vervolgens op „”Stel je wachtwoord in„knop.
  6. Je wachtwoord is nu opnieuw ingesteld. Met dit nieuwe wachtwoord kunt u inloggen op uw FinView-account.

Vergeet niet: Uw wachtwoord moet een combinatie van hoofdletters en kleine letters, cijfers en ten minste één speciaal teken bevatten om de beveiliging te verbeteren.Een stapsgewijze handleiding met afbeeldingen vind je hieronder.Navigeer naar het FinView hoofdaanmeldingspagina. Klik op de”Wachtwoord vergeten„optie.

undefined

Voer het e-mailadres in dat aan uw account is gekoppeld en klik op”Link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord aanvragen„.

undefined

Controleer je e-mail voor een bericht van FinView en klik op de knop”Je wachtwoord opnieuw instellen„link verstrekt. Als de link niet klikbaar is, kopieer en plak de URL dan in je webbrowser.

undefined

Je wordt teruggestuurd naar FinView waar je je nieuwe wachtwoord kunt instellen. Bevestig je nieuwe wachtwoord en klik vervolgens op „”Stel je wachtwoord in„knop.