Werkgelegenheidsinformatie wijzigen in het dossier van een consumentendebiteur op FinView

Leestijd
laatste update:
April 30, 2024
  1. Toegang tot de zaak van de schuldenaar: Log in op FinView en open het dossier van de specifieke debiteur.
  2. Persoonlijke informatie openen: Klik op het oranje oogje naast de naam van de debiteur of op de eerste contactkaart (die oranje oplicht bij de muisaanwijzer) om het venster met persoonlijke informatie te openen.
  3. Navigeer naar het tabblad Werkgelegenheid: Selecteer in het uitklapvenster het tabblad 'Werkgelegenheidsinformatie'.
  4. Informatie bewerken: Pas de werkgelegenheidsgegevens zo nodig aan. Dit kan het bijwerken van de huidige functie, de naam van de werkgever, het werkadres en andere relevante werkgegevens van de debiteur omvatten.
  5. Wijzigingen opslaan: Nadat u de wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op 'Opslaan' om de informatie bij te werken. FinView zal de succesvolle wijziging bevestigen.
  6. Sluiten en verifiëren: Sluit het venster en controleer de contactkaart en het activiteitenvenster om de bijgewerkte werkgelegenheidsinformatie te bevestigen.

Onthoud dat wijzigingen onmiddellijk worden doorgevoerd en bestaande gegevens vervangen, dus zorg voor nauwkeurigheid tijdens het updaten.