In FinView zijn workflows een integraal onderdeel van het beheer van uw klantenaccounts. Deze werkstromen geven de volgorde weer van handelingen, procedures en communicatie die op een bepaald geval of situatie volgt. Deze georganiseerde flow kan uw processen stroomlijnen, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en verbeterde klantervaring.

Voor een overzicht van wat de FinView-workflows zijn, kunt u deze handleiding raadplegen hier. Binnen de klantconfiguratie kunt u met FinView 5 verschillende soorten workflows instellen, waarover u meer kunt lezen in deze handleiding. hier.

Een nieuwe workflow creëren

Om vanuit het niets een nieuwe workflow te creëren binnen een klantaccount:

1. Navigeer naar de”Workflows„tabblad in de instellingen van uw klantaccount.
  2. Klik op de”Workflow toevoegen„knop.
  3. Selecteer de optie „”Maak een nieuwe workflow„.
  4. U wordt doorgestuurd naar de workflowbuilder waar u uw workflow kunt definiëren en vormgeven volgens uw vereisten. Nadat u uw workflow hebt ingesteld en eventuele fouten hebt gecorrigeerd, klikt u op”Opslaan„.
undefined

Je nieuwe workflow verschijnt nu in de lijst met workflows voor die klant.

Kopiëren vanuit een algemene workflow

Als u een standaardworkflow hebt die u wilt gebruiken als basis voor een nieuwe workflow, biedt FinView een eenvoudige manier om deze te kopiëren:

1. In het”Workflows„klik in de instellingen van uw klantaccount op het tabblad „"”Workflow toevoegen„knop.
  2. Selecteer de optie „”Kopiëren vanuit een generieke workflow„.
  3. Er verschijnt een pop-up waarin u de naam kunt typen van de workflow die u wilt kopiëren, of deze kunt selecteren in de keuzelijst.
  4. Nadat u de sjabloon hebt geselecteerd, kunt u de naam van de gekopieerde workflow wijzigen, de shortcode uniek maken en een nieuwe beschrijving toevoegen. Je hebt ook de mogelijkheid om het type workflow te wijzigen.
  5. Klik op”Opslaan„.
undefined

Je nieuw gekopieerde en aangepaste workflow verschijnt nu in de lijst met workflows voor die klant. Met de flexibiliteit om nieuwe workflows te creëren en bestaande workflows te kopiëren, kunt u met FinView uw workflow-instellingen aanpassen om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elke klant.